• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s rock grey med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518864

6 240,00 kr

Spara 15%

5 304,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 8 S - Diskbänk med automatisk propp i rock grey

Blanco Lexa 8 S är en stilren och funktionell diskbänk av hög kvalitet. Med sin vackra färg i rock grey kommer den att bli en snygg och praktiskt tillskott i ditt kök. Den är tillverkad i slitstarkt silgranitmaterial, vilket gör den både tålig och enkel att rengöra.

Design och mått

Den rektangulära designen ger diskbänken en modern och elegant look som passar perfekt i både minimalistiska och mer traditionella kök. Med en längd på 1160.0 mm är den tillräckligt rymlig för att rymma allt ditt diskande. Diskbänken har två hoar, vilket gör det möjligt att använda både för diskning och förberedelse av mat.

Funktioner och installation

Blanco Lexa 8 S kan installeras på två sätt, antingen som en infälld diskbänk eller underlimmad i bänkskivan. Detta ger dig flexibilitet att välja den montering som passar bäst för ditt kök. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran.

Automatisk propp

En praktisk funktion på Blanco Lexa 8 S är den automatiska proppen. Med denna kan du enkelt fylla diskhon med vatten och tömma den utan att behöva använda en manuell propp. Detta sparar tid och gör diskningen smidigare.

Sammanfattning

Blanco Lexa 8 S är den perfekta diskbänken för dig som söker både stil och funktionalitet. Det tåliga och lättrengörande silgranitmaterialet tillsammans med den automatiska proppen gör diskningen enklare och mer bekväm. Med sin eleganta design och rock grey färg kommer diskbänken att bli en riktig prydnad i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (518864)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: