• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515772

3 278,00 kr

Spara 15%

2 786,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco rondoval 45 s antracit utan automatisk propp

Blanco rondoval 45 s antracit utan automatisk propp är en stilren och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med sina 780 mm i bredd är den tillräckligt rymlig för att rymma dina diskbehov.

Material

Diskbänken är tillverkad av Silgranit, som är en slitstark och tålig typ av granit. Detta material är inte bara vackert att se på, det är också mycket hållbart och motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme.

Tillgängliga färger

Diskbänken finns i en elegant grå färg som passar perfekt i de flesta köksstilar och färgscheman. Den antracita färgen ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Denna diskbänk kommer inte med ett förborrat hål för blandaren. Det ger dig flexibilitet att välja och placera din egen blandare efter dina specifika behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco rondoval 45 s antracit utan automatisk propp en praktisk och vacker diskbänk som kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök. Dess Silgranit material och eleganta grå färg kommer att ge en touch av stil och hållbarhet till din köksinredning.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: