• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 500-u silgranit puradur pärlgrå, infino, skenor

PRODUKTKOD: 522230

6 723,00 kr

Spara 15%

5 714,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Etagon 500-U Silgranit PuraDur Pärlgrå, Infino, Skenor

Allmän information

Blanco Etagon 500-U är en stilfull diskho som passar perfekt för ditt kök. Med sin rektangulära form och pärlgrå färg ger den en modern och elegant touch till vilket kök som helst. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt Silgranit material, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är enkel att rengöra och hålla i toppskick.

Funktioner

Diskhon har en imponerande djup på 460 mm och en längd på 530 mm. Den har en enda ho, perfekt för att hantera diskning av alla storlekar. Den är också utrustad med Infino-dräneringssystemet, vilket gör att vattnet snabbt och smidigt kan rinna av utan att stanna kvar i ho. Detta system underlättar även rengöringen och gör att diskhon alltid ser prydlig och ren ut.

Montering och skåpskrav

Blanco Etagon 500-U är utformad för underlimning och kräver ett köksskåp med en minimibredd på 600 mm för att passa perfekt. Detta gör att diskhon kan integreras sömlöst i ditt kök och ge det en slät och elegant look.

Extra funktioner

En annan praktisk funktion hos Blanco Etagon 500-U är dess förberedelse för montage med blandare. Diskhon har inget hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja en separat blandare som passar dina preferenser och behov. Det finns inga förborrade hål i diskhon, vilket ger dig möjlighet att anpassa placeringen efter ditt önskemål.

Slutsats

Om du söker en elegant och funktionell diskho till ditt kök är Blanco Etagon 500-U ett utmärkt val. Med sin högkvalitativa Silgranit-konstruktion, imponerande djup och praktiska funktioner kommer denna diskho att göra köket både vackert och funktionsdugligt.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 500-U (522230)
Mått
Längd
530.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: