• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s steamer systemplus silgranit puradur pärlgrå höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524055

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Steamer Systemplus Silgranit Pärlgrå Höger

Blanco Zenar XL 6 S Steamer Systemplus är en högkvalitativ diskbänk som erbjuder en lyxig och modern design. Den är tillverkad av hållbart silgranit material, vilket ger den både en snygg och robust konstruktion. Diskbänken är i en smidig pärlgrå färg, som passar perfekt för att skapa en stilren och elegant känsla i köket.

Funktioner:

Djup: 510.0 mm

Längd: 1000.0 mm

Material: Silgranit

Typ: Diskbänkar

Antal hoar: 1

Montering: Infällnad, Underlimning

Märke: Blanco

Modellnamn: Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus

Form: Rektangulär

Skåpsbredd (min): 600.0 mm

Produktbeskrivning:

Blanco Zenar XL 6 S Steamer Systemplus är utrustad med en rad praktiska funktioner som gör den till en perfekt lösning för ditt kök. Den har en automatisk stoppare, vilket gör att du enkelt kan fylla upp diskhon med vatten utan risk för översvämningar. Diskbänken har även en InFino avloppssystem, vilket ger en smidig och effektiv avrinning av vatten.

Blanco Zenar XL 6 S Steamer Systemplus är också försedd med en Ashlar board, vilket ger extra arbetsyta och möjlighet att använda skärbrädor eller andra tillbehör direkt på diskbänken. Du kan också använda GN1/2 och GN1/3-skålar för att organisera och förbereda maten på ett enkelt och praktiskt sätt.

Denna diskbänk från Blanco är speciellt utformad för högermontering och passar perfekt för kök där det behövs extra arbetsyta och praktiska funktioner. Med sin eleganta design och högkvalitativa material kommer den att bli en viktig och estetiskt tilltalande del av ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524055)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: