• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s-f silgranit puradur jasmine reversible, auto stopper, infino, board white glass

PRODUKTKOD: 523235

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 905.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 5 S-F Diskbänk med Silgranit

Blanco Axia III 5 S-F är en stilren och funktionell diskbänk tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Den är reversible, vilket innebär att du kan montera den med hoen på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina behov och önskemål.

Design och montering

Med sina rena linjer och rektangulära form ger Blanco Axia III 5 S-F en modern och elegant touch till ditt kök. Diskbänken kan enkelt monteras antingen genom planlimning eller underlimning, vilket ger en stilren och sömlös look.

Funktioner

Blanco Axia III 5 S-F är utrustad med en auto stopper funktion, vilket gör att du enkelt kan stänga och öppna avloppet utan att behöva använda händerna. Den har även en infino avloppssystem, vilket ger dig en smidig och pålitlig avloppslösning.

Den reversibla designen gör att diskbänken passar perfekt in i alla typer av kök och kan anpassas efter dina preferenser. Den har även ett hål för blandare, så du kan enkelt installera din favoritblandare för att göra diskningen ännu smidigare.

Material och mått

Blanco Axia III 5 S-F är tillverkad av det hållbara och tåliga silgranit materialet, som är känt för sin höga kvalitet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Diskbänken har en längd på 905.0 mm och ett djup på 500.0 mm. Den passar perfekt i skåp med en bredd på minst 500.0 mm.

Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Blanco Axia III 5 S-F den perfekta diskbänken för att göra din diskning enklare och ditt kök mer elegant.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S-F (523235)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
905.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: