• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondosol dekor utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 513308

1 189,00 kr

Spara 15%

1 010,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco rondosol dekor utan automatisk propp

Denna Blancos rondosol dekor är tillverkad av stark stål och är ett utmärkt val för att ge ditt badrum eller kök en elegant och modern touch. Med sin stilrena och släta yta kommer den definitivt att bli en iögonfallande detalj i ditt inredningsprojekt.

Material:

Blanco rondosol dekor är tillverkad av högkvalitativt stål för att garantera långvarig hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Stålets kromade, blanka eller rostfria yta ger en elegant och modern känsla till din inredning.

Design:

Denna variant av Blancos rondosol dekor har en enda ho och är ett perfekt val för både badrum och kök. Den har en smidig och minimalistisk design som passar väl in i olika stilar och inredningskoncept. Du kan välja mellan färger som krom, blank eller rostfritt för att matcha din specifika inredningsstil.

Blandarhål:

Den här specifika modellen av Blanco rondosol dekor har inget förborrat hål för blandaren, vilket ger dig frihet att välja och placera din önskade blandare enligt dina egna preferenser.

Automatisk propp:

Blanco rondosol dekor utan automatisk propp ger dig möjlighet att manuellt kontrollera vattenavflödet i hoen. Det ger dig mer kontroll över rengöring och att undvika trassel med proppar som fastnar.

Sammanfattningsvis är Blanco rondosol dekor utan automatisk propp en elegant och hållbar lösning för att ge ditt badrum eller kök en modern touch. Dess material av högkvalitativt stål och tillgängliga färger i krom, blank eller rostfritt ger dig möjlighet att anpassa den efter din specifika inredningsstil. Med möjligheten att välja och placera din egen blandare ger denna modell också en extra nivå av flexibilitet och anpassbarhet.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Stål
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: