• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 515792

3 690,00 kr

Spara 15%

3 136,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Rondoval 45 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel, Automatisk Stoppare - Effektiv och stilren diskbänk för ditt kök

Ge ditt kök en modern och snygg touch med Blanco Rondoval 45 S Silgranit Puradur diskbänk i färgen antracit. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Med sin rektangulära form och perfekta dimensioner passar den perfekt i de flesta kök.

Elegant och funktionell design

Blanco Rondoval 45 S har en elegant och stilren design som kommer att förhöja utseendet på ditt kök. Med sin reversibla funktion kan du enkelt välja om du vill ha hojen på höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Diskbänken har också en inbyggd automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den utan att behöva använda extra verktyg eller tillbehör.

Hållbart material och enkel rengöring

Silgranitmaterialet som Blanco Rondoval 45 S är tillverkad av är känt för sin hållbarhet och motståndskraft. Det är extremt tåligt mot repor och fläckar och klarar även av att hantera höga temperaturer utan problem. Dessutom är detta material enkelt att rengöra och underhålla. En snabb avtorkning eller en mild rengöring med vanligt diskmedel är allt som behövs för att hålla diskbänken i toppskick.

Enkel installation och användning

Blanco Rondoval 45 S diskbänk är utformad för att vara enkel att installera och använda. Den passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm. Diskbänken har också ett hål för blandare, så du kan enkelt installera din favoritblandare och få full funktionalitet i ditt kök. Med sin låda på 180.0 mm har Blanco Rondoval 45 S gott om utrymme för att hantera dina dagliga köksuppgifter effektivt.

Blanco Rondoval 45 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel, Automatisk Stoppare är den perfekta lösningen för att ge ditt kök både elegans och funktionalitet. Investera i denna diskbänk för att förbättra både utseendet och användningen av ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 S (515792)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: