• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur vit höger, automatisk propp, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523948

7 504,00 kr

Spara 15%

6 378,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Vit Höger

Blanco Zenar XL 6 S är en elegant diskbänk med en modern design som passar perfekt i ditt kök. Den har en vacker vit färg som ger en fräsch och tidlös känsla. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den hållbar och tålig mot repor, stötar och fläckar. Silgranit är även enkelt att rengöra och behåller sin färg och glans under lång tid.

Funktioner:Automatisk propp

Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att tömma och fylla diskhon. Med en enkel knapptryckning kan du styra öppning och stängning av proppen. Detta gör disken smidigare och mer bekväm för dig.

Infino design

Blanco Zenar XL 6 S har en unik Infino design, vilket innebär att diskbänken har ett minimalt kantutförande. Detta ger en stilren och elegant look samtidigt som det gör det enklare att hålla rent. Den är även utrustad med en infälld avrinningsyta som ser till att vattnet rinner smidigt och snabbt från diskhon.

Styrelse i svart glas

Blanco Zenar XL 6 S har en stilfull styrelse i svart glas, vilket ger en modern touch till diskbänken. Den svarta färgen är smutsavvisande och enkel att rengöra, samtidigt som den ger en elegant och sofistikerad look.

Passar in i de flesta kök

Blanco Zenar XL 6 S har en generös storlek med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm. Den är utrustad med en enda ho, vilket ger gott om utrymme för disken. Diskbänken passar perfekt i de flesta kök och kan monteras både som infällning och underlimning, beroende på dina preferenser.

Slutsats:

Blanco Zenar XL 6 S är en diskbänk med högkvalitativt silgranitmaterial och en stilren design. Med sina praktiska funktioner som automatisk propp och infino design gör den disken enklare och mer behaglig. Den svarta styrelsens i glas ger en modern touch till köket. Med generösa mått och flexibel montering passar denna diskbänk perfekt i de flesta kök. Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Zenar XL 6 S!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523948)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: