• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco plenta kaffe

PRODUKTKOD: 515067

3 119,00 kr

Spara 15%

2 651,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco plenta kaffe - Kombinationen av stil och funktion

Blanco plenta kaffe är en imponerande och praktisk vask för ditt kök. Med en bredd på 860 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera även de största köksuppgifterna. Vaskens generösa storlek gör det enkelt att diska stora kastruller och grytor med minimal ansträngning.

Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial (granit) kombinerar Blanco plenta kaffes hållbarhet och elegans. Silgranit är känt för att vara tåligt, tåla höga temperaturer och repor, samt vara lättskött. Med sin unika brunfärg ger den även en touch av lyx till ditt köksdesign.

Funktionellt och mångsidigt

Blanco plenta kaffe är utrustad med en singelho, vilket gör den perfekt för användning i både små och stora kök. Singelhon ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja tallrikar, bestick och köksredskap med lätthet.

Vasken är lämplig för både nedfälld och infälld montering och har ett förborrat hål för en blandare. Detta innebär att du enkelt kan anpassa vasken efter dina behov och preferenser.

Hög kvalitet och enkel installation

Blanco plenta kaffe är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera dess hållbarhet och livslängd. Den är också lättskött och enkel att rengöra vilket gör underhåll enklare.

Installationen av Blanco plenta kaffe är enkel och smidig. Med rätt verktyg och instruktioner kan du snabbt få vasken på plats och njuta av dess funktionalitet och vackra design.

Sammanfattningsvis kombinerar Blanco plenta kaffe stil, funktion och hållbarhet. Med sin generösa storlek och unika färg tillför den en touch av elegans till ditt kök. Oavsett om du behöver en vask för vardagliga köksuppgifter eller för att imponera på dina gäster, är Blanco plenta kaffe det perfekta valet.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: