• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 45s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521310

3 004,00 kr

Spara 15%

2 553,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 45 S (BL467955) - Elegant och praktisk diskbänk för ditt kök

Välkommen till köksvärldens nya favorit - Blanco Classic 45 S. Denna diskbänk är perfekt för att förbättra funktionaliteten och utseendet i ditt kök. Med sin rektangulära form och silgranitmaterial ger den en modern och elegant touch till din köksinredning.

Robust och hållbar konstruktion i Silgranit

Blanco Classic 45 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är inte bara otroligt snyggt att se på, det är även mycket hållbart och tåligt. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till det perfekta valet för daglig användning i köket. Dessutom är silgranit enkelt att rengöra och behåller sin eleganta och strålande yta i många år framöver.

Enkel installation och flexibel användning

Blanco Classic 45 S är utformad för att passa perfekt i ditt kök. Den kan installeras som en infälld modell och är kompatibel med ett 450 mm brett köksskåp. Diskbänken har även en reversibel design, vilket innebär att du kan montera den med hojen på vänster eller höger sida efter dina preferenser.

Smart design med extra funktioner

Blanco Classic 45 S har en hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare för att underlätta diskningen. Diskbänken har även en stor ho, vilket ger dig gott om plats för att tvätta och skölja dina tallrikar, kastruller och bestick. Med en låddjup på 175 mm och en längd på 780 mm finns det gott om utrymme för att hantera även de större diskarna.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Classic 45 S en perfekt kombination av stil, hållbarhet och funktionalitet. Med sin silgranitkonstruktion, reversibla design och praktiska funktioner är denna diskbänk ett utmärkt val för alla kök. Ta din köksinredning till nästa nivå med Blanco Classic 45 S!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic 45 S (BL467955)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: