• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s silgranit puradur antracit reversibelt, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas

PRODUKTKOD: 523510

9 764,00 kr

Spara 15%

8 299,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III XL 6 S

Elegant och funktionell diskbänk i silgranit material

Blanco Axia III XL 6 S är en imponerande diskbänk som kommer att bli en huvudattraktion i ditt kök. Den är tillverkad av hållbart silgranit material, vilket ger den en elegant och modern look samtidigt som den är mycket tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Reversibel design för enkel installation

En av de bästa funktionerna med Blanco Axia III XL 6 S är dess reversibla design. Detta innebär att du kan installera diskbänken med avloppet och stoppventilen på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina behov och kökets layout. Detta ger dig större flexibilitet och enkelhet vid installationen.

Innovativa funktioner för bekväm användning

Blanco Axia III XL 6 S kommer med flera innovativa funktioner som gör användningen ännu mer bekväm och praktisk. Den är utrustad med en automatisk stoppventil, vilket innebär att du enkelt kan tömma diskbänken utan att använda en separat vattenlås. Dessutom har den även Infino avloppssystem som möjliggör en smidig och snabb dränering av vatten.

Stilren och mångsidig design

Med sin rektangulära form och svarta färg passar Blanco Axia III XL 6 S perfekt in i alla moderna köksinredningar. Den har också en vit glaspanel på toppen av diskbänken, vilket ger en elegant kontrast och ett extra stilfullt utseende. Detta gör att den lätt kan kombineras med olika köksstilar och färger.

Perfekt storlek och funktioner för ditt behov

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 510.0 mm ger Blanco Axia III XL 6 S tillräckligt med utrymme för effektiv hantering av disk och matlagning. Dessutom har den en enda ho, vilket ger enkelhet och flexibilitet vid användning. Diskbänken går även att montera både underlimning och infällnad, vilket ger dig ytterligare valmöjligheter vid installationen.

Blanco Axia III XL 6 S är en pålitlig och stilren diskbänk med innovativa funktioner som gör den perfekt för ditt kök. Med sin reversibla design, automatiska stoppventil och snygga estetik kommer den att bli en praktisk och elegant tillägg till ditt köksinredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S (523510)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: