• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s compact silgranit puradur white reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 519576

3 758,00 kr

Spara 15%

3 194,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Compact - En allsidig och stilren diskbänk

Diskbänken Blanco Metra 45 S Compact är en högkvalitativ och elegant lösning för ditt kök. Med sin kompakta design och reversibla funktion passar den perfekt för mindre utrymmen. Diskbänken finns i en rad olika färger, inklusive vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så du kan välja den som bäst passar din köksinredning.

Funktionellt och hållbart material

Blanco Metra 45 S Compact är tillverkad av Silgranit, vilket är ett material av hög kvalitet som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Detta gör diskbänken mycket tålig och lätt att rengöra, vilket sparar tid och energi i köket.

Flexibel installation

Denna diskbänk kan installeras på två olika sätt - antingen genom infällnad eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att välja den metod som passar din köksdesign och preferenser bäst.

Praktiska funktioner

Blanco Metra 45 S Compact är utrustad med en auto stopp-plugg, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera den blandare som passar bäst för dina behov.

Passar perfekt i mindre utrymmen

Med sina mått på 680.0 mm i längd och 500.0 mm i djup är Blanco Metra 45 S Compact perfekt för mindre kök och utrymmen. Den kräver endast en skåpsbredd på minst 450.0 mm.

Sammanfattning

Blanco Metra 45 S Compact är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt i mindre utrymmen. Tillverkad av det hållbara materialet Silgranit och tillgänglig i olika färger, är denna diskbänk både funktionell och estetiskt tilltalande. Med flexibel installation, praktiska funktioner och högkvalitativ konstruktion är Blanco Metra 45 S Compact ett utmärkt val för att förbättra ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519576)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: