• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco tipo 45 s utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 513015

2 667,00 kr

Spara 15%

2 266,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 400.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Tipo 45 S utan automatisk propp

Blanco Tipo 45 S är en stilren diskbänk som passar perfekt för både moderna och traditionella kök. Den är tillverkad av rostfritt stål som ger den en elegant och hållbar finish. Diskbänken finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige.

Funktioner:

Färg

Blanco Tipo 45 S är tillgänglig i ett brett utbud av färger, vilket gör det enkelt att hitta en som passar perfekt till ditt köksdesign.

Djup

Med en djup på 400.0 mm ger Blanco Tipo 45 S gott om utrymme för att tvätta och skölja tallrikar, kastruller och andra köksredskap.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både en elegant utseende och lång hållbarhet. Materialvalet gör också att den är enkel att rengöra och tålig mot repor och fläckar.

Typ

Blanco Tipo 45 S är en diskbänk avsedd för montering i bänkskivan.

Längd

Med en längd på 860.0 mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera även stora mängder disk.

Antal hoar

Blanco Tipo 45 S har en enda ho, vilket är perfekt för den som föredrar enklare diskning utan att behöva kompromissa med utrymmet.

Montering

Denna diskbänk kan installeras genom infällning eller planlimning, vilket ger flexibilitet i monteringsalternativen. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter dina individuella behov och preferenser.

Låddjup

Med låddjupet på 160.0 mm finns det gott om plats för att förvara köksredskap och tillbehör, vilket hjälper till att hålla arbetsytan ren och organiserad.

Märke

Blanco är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter inom området för köksinredning och diskbänkar.

Modellnamn

Produkten har modellnamnet Blanco Tipo 45 S (513015).

Form

Den rektangulära formen på denna diskbänk ger en ren och minimalistisk look som passar perfekt in i de flesta köksdesigner.

Hål för blandare

Blanco Tipo 45 S kommer inte med ett hål för blandare. Detta ger dig möjlighet att välja och installera en separat blandare som passar dina behov och preferenser.

Antal hål för blandare

Denna diskbänk har inga förborrade hål för blandare. Det ger dig friheten att välja antalet hål du behöver och borra dem efter behov.

Vändbar

Blanco Tipo 45 S är vändbart, vilket ger dig möjligheten att montera diskbänken enligt dina önskemål och kökslayout.

Skåpsbredd (min)

Den minimala skåpsbredden som rekommenderas för installation av Blanco Tipo 45 S är 450.0 mm. Detta gör det möjligt att använda diskbänken även i mindre kök där utrymmet är begränsat.

Sammanfattningsvis är Blanco Tipo 45 S en stilfull och funktionell diskbänk som ger dig gott om utrymme för att hantera disk och tvätta köksredskap. Dess rostfria stålkonstruktion och många olika färgalternativ gör att den passar perfekt in i olika köksstilar. Oavsett om du har ett modernt eller traditionellt kök, ger Blanco Tipo 45 S en elegant touch till din arbetsyta.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Tipo 45 S (513015)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Djup
400.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: