• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s silgranit puradur jasmin reversibel, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 519684

5 008,00 kr

Spara 15%

4 256,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Jasmin Reversibel diskbänk med avlopp i stål

Blanco Sona 6 S är en stilren och funktionell diskbänk som blir en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material är denna diskbänk både snygg och hållbar.

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm, ger Blanco Sona 6 S tillräckligt med arbetsyta för att göra matlagning och diskning enklare och bekvämare. Diskbänken har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksinredningar.

Blanco Sona 6 S har en unik funktion som gör den reversibel, vilket innebär att den kan monteras både till vänster och höger för att passa dina specifika behov och köksdesign. Detta ger dig större flexibilitet och möjlighet att anpassa din diskbänk efter dina preferenser.

En annan praktisk funktion är det integrerade avloppet i stål. Detta gör det enkelt att tömma och rengöra diskbänken efter användning. Med en låddjup på 190.0 mm erbjuder denna diskbänk gott om utrymme för att hålla disk och andra köksredskap.

Blanco Sona 6 S är en diskbänk av hög kvalitet från det välkända märket Blanco. Med dess stilrena design och smarta funktioner kommer den att bli en perfekt komplettering till ditt kök, oavsett om du är en hobbykock eller bara behöver en pålitlig diskbänk för vardaglig användning.

Observera att Blanco Sona 6 S inte är förberedd för en blandare, vilket kan vara bra att ha i åtanke vid val av diskbänkstillbehör.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (519684)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: