• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur coffee reversible, auto. stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523214

8 655,00 kr

Spara 15%

7 356,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S silgranit puradur coffee reversible, auto. stopper, infino, ashlar board

Den Blanco Axia III 5 S är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin vackra svarta färg och rektangulära form blir den en snygg och stilren tillskott till ditt köksinredning.

Silgranit material

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket ger den en hållbar konstruktion och en elegant finish. Silgranit är känt för sin styrka och motståndskraft mot fläckar och repor, vilket gör att diskbänken behåller sin vackra utseende även efter långvarig användning.

Enkel installation

Diskbänken är utformad för infällnadsmontage och passar perfekt i köksskåp med en bredd på minst 500 mm. Detta gör att du enkelt kan installera diskbänken i ditt befintliga köksutrymme utan några komplikationer.

Flexibel användning

Blanco Axia III 5 S kommer med en vändbar design, vilket innebär att du kan placera diskhoar till höger eller vänster sida beroende på dina preferenser och kökslayout. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa diskbänken efter dina behov.

Auto. stopper och infino

Diskbänken är utrustad med en auto. stopper funktion, vilket gör det enkelt att fylla och tömma diskhon med vatten. Den har också infino, vilket är en innovativ teknologi som skapar en minimal och sömlös yta mellan diskbänken och bänkskivan. Detta ger en elegant och lätt att rengöra yta i ditt kök.

Ashlar board

Diskbänken är också utrustad med en ashlar board, vilket ger ett modernt och stilfullt utseende till diskbänken. Ashlar board är en unik och snygg detalj som kommer att ge ditt kök en extra touch av elegans.

Med Blanco Axia III 5 S silgranit puradur coffee reversible, auto. stopper, infino, ashlar board får du inte bara en högkvalitativ diskbänk, utan också en stilfull och praktisk lösning för ditt kök. Den är lättskött och hållbar, vilket gör den till en perfekt investering för ditt köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523205)
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: