• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 400-f silgranit puradur kaffe, infino

PRODUKTKOD: 523499

5 432,00 kr

Spara 15%

4 617,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 427.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 427.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 400-F Silgranit Puradur Kaffe, Infino

Den Blanco Subline 400-F Silgranit Puradur diskhon är perfekt för dig som söker en stilren och funktionell diskho till ditt kök. Med sin vackra kaffefärg och högkvalitativa material ger denna diskho en elegant touch till ditt kök.

Funktioner

Färg

Blanco Subline 400-F diskhon kommer i en vacker kaffefärg som passar perfekt till olika köksinredningar. Färgen ger en varm och inbjudande känsla.

Material

Den här diskhon är tillverkad av Silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, värme och fläckar, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Typ

Blanco Subline 400-F är en diskho med en enda ho. Detta gör det enkelt att diska stora grytor och stekpannor.

Montering

Denna diskho är lämplig för både plan- och underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installationen i ditt kök.

Storlek

Med en längd på 427.0 mm passar Blanco Subline 400-F perfekt för standardstorlek i köket. Du får tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov.

Märke och modell

Blanco är ett betrodd märke inom diskhon och Blanco Subline 400-F (523499) är en av deras kända modeller. Du kan vara säker på att denna diskho håller hög kvalitet och prestanda.

Form

Blanco Subline 400-F har en klassisk fyrkantig form som ger en tidlös och stilren estetik till ditt kök.

Hål för blandare

Denna diskho har inget hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja en separat blandare som passar din stil och behov.

Antal hål för blandare

Blanco Subline 400-F har inga förborrade hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa din installation efter dina önskemål.

Vändbar

Denna diskho är inte vändbar, vilket innebär att den har en bestämd placering. Tänk på att kontrollera vilken sida du behöver innan du gör din beställning.

Skåpsbredd (min)

Den här diskhon kräver en minsta skåpsbredd på 500.0 mm för att passa ordentligt.

Låddjup

Låddjupet på Blanco Subline 400-F är 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och hålla dina diskredskap organiserade.

Sammanfattningsvis är Blanco Subline 400-F Silgranit Puradur Kaffe, Infino en högkvalitativ diskho som erbjuder både stil och funktionalitet. Dess eleganta design och slitstarka material gör den till ett utmärkt val för alla kök. Välj denna diskho för att få en pålitlig och vacker lösning för dina diskbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 400-F (523499)
Mått
Djup
427.0 mm
Längd
427.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: