• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s keramisk puraplus basalt vänster, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 524162

7 062,00 kr

Spara 15%

6 002,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S Keramisk PuraPlus Basalt Vänster

Blanco Zenar 45 S är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Den är tillverkad i högkvalitativ keramik och har en vacker basaltgrå färg ton som kommer att komplettera din köksinredning på ett elegant sätt.

Automatisk propp

En av de praktiska funktionerna i Blanco Zenar 45 S är den automatiska proppen. Det innebär att du enkelt kan öppna och stänga vattenavloppet med ett enkelt tryck, vilket gör diskningen mycket bekvämare och mer hygieniskt.

Infino avloppssystem

Denna diskbänk är också utrustad med Blanco Infino avloppssystem, vilket innebär att det inte finns någon synlig avloppskorg eller propp över diskbänken. Istället sitter proppen osynlig under diskbänken och ger en jämn och ren yta att arbeta på.

Vänster montering

Blanco Zenar 45 S är designad för vänstermontering. Detta innebär att diskhon är placerad till vänster om avloppet. Detta är perfekt om du har en specifik layout eller design i ditt kök som kräver denna orientering.

Kompatibilitet

Denna diskbänk är lämplig för användning med en blandare. Det finns ett hål för blandaren på diskbänken, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare för att få rätt vattenflöde och temperatur i diskhon.

Med sina generösa dimensioner på 860 mm i längd och 510 mm i djup, passar Blanco Zenar 45 S perfekt för standard köksskåp med en bredd på minst 450 mm.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Zenar 45 S Keramisk PuraPlus Basalt Vänster en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Utforska detta eleganta diskbänk för att förbättra ditt kök och göra diskningen till en trevligare upplevelse.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (524162)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Keramik
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: