• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur grey rock reversible, auto. kork, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523194

10 501,00 kr

Spara 15%

8 925,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:Blanco Axia III 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Reversible, Auto. Kork, Infino, Ashlar Board

Blanco Axia III 45 S-F är en elegant och modern diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med sin gråa färg i Silgranit-material ger den en stilfull touch till interiören.

Design och material:

Blanco Axia III 45 S-F är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger diskbänken en imponerande hållbarhet och en vacker matt yta. Den gråa färgen i Grey Rock ger en modern och stilren look till köket.

Funktioner:

Diskbänken har en rektangulär form och är utrustad med 1,5 hoar, vilket ger optimala möjligheter för diskning och förberedning av mat. Den har även hål för blandare, vilket underlättar installationen av kranen.

Blanco Axia III 45 S-F är också vändbar, vilket ger flexibilitet vid placeringen av diskbänken i köket. Den kan planlimmas eller underlimmas för att skapa en sömlös integration med bänkskivan.

Auto. Kork och Infino:

Diskbänken är utrustad med Auto. Kork, en praktisk och innovativ funktion som ger en mjuk stängning av diskhoens lock. Detta minskar risken för skador och ger en bekväm användning i vardagen. Infino-teknologin ger också en felfri och elegant design med sin bottenventil som är helt integrerad i diskbänken.

Ashlar Board:

Blanco Axia III 45 S-F kommer också med en Ashlar Board, en snygg och robust tillbehör för att förbättra funktionaliteten i köket. Ashlar Board ger extra utrymme för förberedelse av mat och kan användas som avställningsyta eller skärbräda.

Allt som allt erbjuder Blanco Axia III 45 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Reversible, Auto. Kork, Infino, Ashlar Board en imponerande kombination av estetik och funktionalitet för ditt kök. Med sin högkvalitativa konstruktion och innovativa funktioner kommer denna diskbänk att vara en stilsäker och praktisk investering för ditt hem.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523194)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: