• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur jasmine reversible, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 524132

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning

Blanco Classic Neo XL 6 S är den perfekta diskbänken för ditt kök. Denna diskbänk kombinerar stil med funktionalitet och erbjuder en rad användbara funktioner för att göra din diskupplevelse så smidig som möjligt. Dessutom kommer den i en rad olika färger, så att du kan hitta en som passar perfekt till din köksdesign.

Färger

Du kan välja mellan ett brett utbud av färger för Blanco Classic Neo XL 6 S. Välj mellan Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå eller Beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer den att ge din diskbänk en elegant och modern look.

Material

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och tålig yta. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme och behåller sin skönhet och funktion under lång tid.

Design

Blanco Classic Neo XL 6 S har en rektangulär form som ger den en modern och minimalistisk look. Dessutom är den reversibel, vilket innebär att den kan monteras på både vänster och höger sida, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Funktioner

Blanco Classic Neo XL 6 S är utrustad med en praktisk auto stopper-funktion, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten och snabbt stoppa avloppet när du är klar. Dessutom har den en infino-funktion som ger en sömlös yta mellan diskbänken och avloppssilens kanter, vilket gör den enkel att rengöra och förhindrar matrester från att fastna.

Montering

Diskbänken är avsedd för infällningsmontering, vilket innebär att den kan monteras i en bänkskiva för en elegant och strömlinjeformad look. Med en bredd på 1000.0 mm passar den perfekt i de flesta köksutrymmen.

Slutsats

Blanco Classic Neo XL 6 S är en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och enkel installation. Med dess många färger att välja mellan kan du anpassa den efter din köksdesign. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den tålig och motståndskraftig. Med funktioner som auto stopper och infino är det enkelt att använda och underhålla. Gör ditt kök komplett med Blanco Classic Neo XL 6 S.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524132)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: