• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 6 s-if med automatisk propp

PRODUKTKOD: 519719

4 972,00 kr

Spara 15%

4 226,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos 6 S IF - Automatisk stopp med stil

Denna imponerande Blanco Lantos 6 S IF diskbänk är den perfekta kombinationen av funktion och stil. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, ger den en snygg och elegant touch till ditt kök.

Design och kvalitet

Med sin rektangulära form och släta yta blir Blanco Lantos 6 S IF en fantastiskt attraktivt tillskott till köket. Den är konstruerad i solitt rostfritt stål, vilket inte bara gör den tålig och hållbar, utan ger även extra motstånd mot fläckar och repor. Därför kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att behålla sin eleganta och stilrena look i många år framöver.

Funktionella egenskaper

Blanco Lantos 6 S IF har en praktisk och funktionell design. Med två hoar erbjuder den gott om utrymme för att tvätta och skölja dina tallrikar och kastruller. Diskhon har också ett hål för montering av blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritvattenkran.

Automatisk propp

En av de unika funktionerna hos Blanco Lantos 6 S IF är den automatiska proppen. Detta betyder att du enkelt kan dränera vattnet från diskhon med bara ett knapptryck. Den automatiska proppen gör det smidigt och bekvämt att rengöra diskhon och eliminerar behovet av att manuellt tömma vattnet.

Perfekt passform

Blanco Lantos 6 S IF är också utformad för att passa perfekt i ditt kök. Med en längd på 1000 mm och en djup på 500 mm passar denna diskbänk utmärkt i de flesta köksinredningar. Den är också vändbar, vilket ger dig flexibiliteten att placera den på valfritt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Lantos 6 S IF den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och funktion. Med sin automatiska propp, eleganta design och hållbara material kommer denna diskbänk att bli en ofta använd och älskad del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lantos 6 S IF (519719)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
160.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Form
Rektangulär
Material
Rostfritt stål
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: