• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur alumetalik vänster, auto stopper, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523808

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Alumetalik Vänster

Denna stilrena diskbänk är designad för att ge ditt kök en modern och elegant touch. Med sin silgranit puradur konstruktion är den hållbar och tålig mot repor och värme. Den har en vacker alumetalik finish som ger den en unik och snygg estetik.

Funktioner:

- Automatisk stoppfunktion: Diskbänken är utrustad med en smart auto stopper, vilket innebär att den automatiskt stänger av vattenflödet när den inte används. Detta hjälper till att spara vatten och är praktiskt för att undvika översvämning eller läckage. - Infino avrinningssystem: Diskbänken har det innovativa Infino avrinningssystemet, vilket innebär att vatten och matrester smidigt avrinner utan att fastna i avloppet. Detta underlättar rengöringen och håller diskbänken fräsch och luktfri. - Styrelse i svart glas: Diskbänkens styrelse är tillverkad av snyggt svart glas, vilket ger den en sofistikerad och modern touch. Den är också enkel att rengöra och tål tuffa påfrestningar.

Denna Blanco Zenar diskbänk är perfekt för dig som vill ha en diskbänk med stil och utmärkt funktionalitet. Dess vänstra montering gör den lämplig för kök med specifika layoutbehov. Med sin grå färg passar den också bra in i olika köksinredningar och stilar. Välj denna diskbänk och förvandla ditt kök till en elegant och funktionell plats.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523808)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: