• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren

PRODUKTKOD: 514005

6 004,00 kr

Spara 15%

5 103,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Funktioner: Utdragbar pip
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren

Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren är en elegant och praktisk diskho som perfekt passar in i din köksdesign. Med en högerkammare har du möjlighet att enkelt organisera och separera dina disk- och matlagningsbehov.

Placering

Denna diskho är designad för att passa perfekt på en disk- eller bänkyta. Den kan enkelt installeras i vilket kök som helst och kommer vara en funktionell och stilren del av ditt kök.

Funktioner

Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren har en utdragbar pip, vilket gör det enkelt att rengöra även stora kastruller och kärl. Med bara en enkel rörelse kan du förlänga pipen för att nå alla delar av diskhon och skölja bort matrester och smuts.

Tillgängliga färger

Den här diskhon finns i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfritt. Du kan välja den färg som passar bäst till resten av ditt kök och skapa en enhetlig och stilfull estetik.

Diskmaskinsavstängning

Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren har ingen inbyggd diskmaskinsavstängning. Men det finns möjlighet att ansluta en extern diskmaskinsavstängning till diskhon om du så önskar. Det ger dig flexibiliteten att använda både diskmaskin och handdisk i samma diskho.

Grepp

Denna diskho är utrustad med en engreppsblandare för enkel användning och kontroll. Med bara en hand kan du enkelt reglera temperaturen och vattenflödet. Greppet är ergonomiskt utformat för att vara bekvämt och lätt att använda.

Antal monteringshål

Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren har bara ett monteringshål för blandaren. Detta gör installationen snabb och enkel.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 5 s-if steelart högra kammaren en praktisk och vacker addition till ditt kök. Med dess utdragbara pip, färgalternativ och enkel hantering, kommer denna diskho göra din köksvardag enklare och mer stilfull.

Specifikationer
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare
Funktioner
Utdragbar pip
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: