• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s grå aluminium höger skål med propp

PRODUKTKOD: 517530

5 261,00 kr

Spara 15%

4 471,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6S Grå Aluminium Höger Skål med Propp

Med sin moderna och stilrena design är Blanco Zenar XL 6S en perfekt lösning för ditt kök. Denna vask är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den både en hållbar och elegant finish.

Funktioner

Blanco Zenar XL 6S har en imponerande bredd på 1000 mm, vilket ger dig gott om plats för att tvätta och förbereda dina maträtter. Vasken är utrustad med en avrinningsyta, som underlättar för dig att hålla köket rent och snyggt.

En annan praktisk funktion är det förborrade hålet för blandaren. Detta gör det enklare för dig att installera din önskade blandare och skapa en smidig användarupplevelse.

Material och Färger

Blanco Zenar XL 6S finns i en stilren grå färg, vilket ger en modern och elegant touch till ditt kök. Vasken är tillverkad av slitstarkt porslin/keramik, som är känt för sin hållbarhet och enkelhet att rengöra.

Denna vask är utformad med höger skål med propp, vilket ger dig flexibilitet och funktionalitet när du arbetar i köket.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6S Grå Aluminium Höger Skål med Propp en perfekt lösning för dig som söker en stilren och funktionell vask till ditt kök. Med sin imponerande bredd, avrinningsyta och förborrade hål för blandaren erbjuder den en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för dina dagliga köksaktiviteter.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: