• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco livit 6 s kompakt dekor utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515794

2 812,00 kr

Spara 15%

2 390,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco livit 6 s kompakt dekor utan automatisk propp

Med Blanco livit 6 s kompakt dekor får du en stilren och funktionell kökslösning. Denna produkt är perfekt för dig som vill ha en smidig och praktisk diskho i ditt kök.

Funktioner

Blanco livit 6 s kompakt dekor har flera användbara funktioner som passar perfekt för dina köksbehov. Med en bredd på 780 mm finns det gott om utrymme för att diska och förbereda mat.

Denna diskho är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den både en stilren och hållbar design. Rostfritt stål är också enkelt att rengöra och motståndskraftigt mot fläckar och repor.

Material och färger

Blanco livit 6 s kompakt dekor är tillverkad av högkvalitativt stål. Detta material är känt för sin höga hållbarhet och motståndskraft mot rost. Du kan vara säker på att din diskho kommer att hålla länge.

Produkten finns i färgen krom/blank/rostfri, vilket ger den en modern och elegant touch. Den passar perfekt till alla köksinredningar och ger ett lyxigt utseende till ditt kök.

Montering

Blanco livit 6 s kompakt dekor kan monteras antingen nedfälld eller infälld i din köksbänk. Du kan välja det alternativ som passar bäst för dig och din köksdesign. Monteringen är enkel och smidig.

Tillbehör

Denna produkt har inget förborrat hål för blandare. Det ger dig friheten att välja den blandare som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan anpassa din diskho efter dina egna preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco livit 6 s kompakt dekor utan automatisk propp en tillförlitlig och stilren diskho för ditt kök. Med sina många funktioner och högkvalitativa material kommer den att vara en bra investering för dig.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: