• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur jaśmin, infino

PRODUKTKOD: 523543

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Material: Silgranit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Namn: Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur jaśmin, infino

Blanco Subline 700-u nivå silgranit puradur jaśmin diskho är en högkvalitativ diskho som kombinerar elegans och funktionalitet. Med sin rektangulära form och sitt vackra puradur jaśminfärgade silgranitmaterial blir den en modern och stilfull tillägg i ditt kök.

Funktioner:

Material: Tillverkad av starkt silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Detta gör att diskhon behåller sin skönhet och kvalitet under lång tid.

Montering: Designad för underlimning, vilket ger en sömlös och elegant utseende i ditt kök. Den kan enkelt installeras i de flesta köksbänkar och ger en ren och modern yta.

Mått: Med en längd på 730.0 mm och ett djup på 460.0 mm erbjuder Subline 700-u tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och kastruller.

Infino avloppssystem: Detta innovativa avloppssystem gör att du kan ha en öppen och ren diskhål utan traditionell avloppsplugg. Med ett enkelt tryck kan du stänga eller öppna avloppet, vilket gör det enkelt att tömma diskhon utan att behöva hantera en plugg.

Design: Diskhon har en modern och stilren design som passar perfekt i en modern och minimalistisk köksmiljö. Dess släta och snygga yta ger enkel rengöring och underhåll.

Blandarhål: Diskhon har ingen specifik hål för en blandare, vilket ger dig möjligheten att välja den blandare som passar bäst för dina behov och preferenser.

Vändbar: Subline 700-u är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan monteras på ett specifikt sätt. Detta kan vara en faktor att tänka på beroende på din kökslayout.

Om du letar efter en högkvalitativ diskho som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet, är Blanco Subline 700-u nivå silgranit puradur jaśmin, infino det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 700 U-Level Infino (523543)
Märke
Blanco
Mått
Djup
460.0 mm
Längd
730.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: