• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-if

PRODUKTKOD: 517240

2 952,00 kr

Spara 15%

2 509,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 400-if

Blanco zerox 400-if är en elegant och stilren rostfri diskho av hög kvalitet. Tillverkad i stål, har denna diskho en robust och hållbar konstruktion. Den rostfria ytan ger en modern och ren känsla till köket.

Material

Blanco zerox 400-if är tillverkad av högkvalitativt stål. Detta material ger diskhon en tålig och motståndskraftig struktur, samtidigt som den behåller sin glans och finish under lång tid.

Tillgängliga färger

Denna modell av Blanco zerox 400-if kommer i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som bäst passar in i ditt kök och matchar din köksinredning.

Antal hoar

Blanco zerox 400-if har en ho, vilket ger dig gott om utrymme för att hantera och tvätta köksredskap, tallrikar och andra köksartiklar. Den rymliga hoen gör det enklare att hålla köksytan ren och organiserad.

Montering

Denna diskho kan monteras på två olika sätt: nedfälld/infälld och planmonterad/planlimmad. Det ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt köksdesign och behov.

Förborrat hål för blandare

Blanco zerox 400-if levereras inte med ett förborrat hål för blandare. Det ger dig möjligheten att själv bestämma placeringen av blandaren på diskhon och anpassa den efter dina behov och preferenser.

Med sin stilrena design och högkvalitativa konstruktion är Blanco zerox 400-if det perfekta valet för dig som vill ha en elegant och funktionell diskho i ditt kök. De olika färgalternativen och monteringsmetoderna gör det möjligt att anpassa diskhon efter din personliga smak och stil. Investera i Blanco zerox 400-if och förvandla ditt kök till en praktisk och vacker arbetsplats.

Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: