• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 8 s silgranit puradur muslin reversible

PRODUKTKOD: 521898

5 335,00 kr

Spara 15%

4 534,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 8 S Silgranit Puradur Muslin Reversible

Färg: Svart

Med en djup på 500.0 mm ger Blanco Metra 8 S Silgranit Puradur Muslin Reversible gott om utrymme för att underlätta disk- och köksarbetet.

Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, kombinerar denna diskbänk både skönhet och hållbarhet. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör den idealisk för användning i köket.

Blanco Metra 8 S Silgranit Puradur Muslin Reversible är en diskbänk med ett huvudho (1.5) och en extra halv ho, vilket ger flexibilitet och funktionalitet i köket. Du kan enkelt använda den extra halva ho för att förbereda mat eller skölja grönsaker medan huvudhoet används för att diska.

Med infällnings- eller underlimningsalternativet kan du enkelt installera denna diskbänk enligt dina preferenser och köksdesign. Den passar perfekt in i de flesta köksmiljöer och ger en ren och modern look.

Den muslinfärgade ytan ger en elegant och tidlös estetik till ditt kök. Dess svarta färg kompletterar olika inredningsstilar och kan enkelt matchas med andra köksapparater och tillbehör.

Blanco Metra 8 S Silgranit Puradur Muslin Reversible har också möjlighet till att montera en blandare, vilket gör det bekvämt att använda och hantera vattenflödet vid diskning och matlagning.

Med en minimibredd på 800.0 mm passar denna diskbänk perfekt in i de flesta köksskåp och ger tillräckligt med utrymme för att arbeta effektivt.

Oavsett om du behöver en hållbar diskbänk för vardagligt bruk eller för att uppgradera ditt kök, är Blanco Metra 8 S Silgranit Puradur Muslin Reversible det perfekta valet. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den att ge dig en bekväm och stilren arbetsyta i köket.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (521898)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: