• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 jasmin

PRODUKTKOD: 518332

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco modex-m 60 jasmin

Blanco modex-m 60 jasmin är en stilren och praktisk diskho som passar perfekt för dig som söker en funktionell och elegant lösning till ditt kök. Med en bredd på 1200 mm erbjuder den gott om utrymme för att göra diskningen eller matlagningen till en smidig och trevlig upplevelse.

Avrinningsyta

En av funktionerna som utmärker Blanco modex-m 60 jasmin är dess praktiska avrinningsyta. Denna yta gör det enklare att hantera diskvattnet och undvika vattenpölar på diskbänken. Den hjälper också till att hålla disken organiserad och ger dig mer arbetsutrymme.

Material

Blanco modex-m 60 jasmin är tillverkad av Silgranit, en högkvalitativ granitkomposit som ger diskhon en vacker och robust yta. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Med denna diskho kan du vara säker på att den kommer att behålla sin eleganta utseende under lång tid.

Tillgängliga färger

Blanco modex-m 60 jasmin finns i en vacker cremefärgad nyans, vilket ger en tidlös och sofistikerad touch till ditt kök. Denna färg passar perfekt för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär i ditt kök.

Antal hoar

Blanco modex-m 60 jasmin har en ho, vilket är tillräckligt för de flesta kök. En ho ger tillräckligt med utrymme för att hantera disk och matlagning utan problem.

Montering

Blanco modex-m 60 jasmin kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet att välja den installationsmetod som passar bäst för ditt kök och dina behov. Du kan välja att montera den på en diskbänk eller i en befintlig bänkskiva utan att behöva göra några större ändringar.

Förborrat hål för blandare

Blanco modex-m 60 jasmin levereras utan förborrade hål för blandaren vilket ger dig möjlighet att välja blandare enligt dina egna preferenser och behov. Du kan enkelt installera en separat blandare genom att borra ett hål i diskbänken på önskad plats.

Sammanfattningsvis är Blanco modex-m 60 jasmin den perfekta diskhon för dig som vill ha en funktionell, elegant och hållbar lösning till ditt kök. Med sin avrinningsyta, Silgranit-material och tillgängliga färgval kommer den att skapa en stilfull och praktisk atmosfär i ditt kök.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: