• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 silgranit puradur svamp reversible

PRODUKTKOD: 521890

4 041,00 kr

Spara 15%

3 434,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Tillgängliga färger: Brun
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco metra 6 silgranit puradur svamp reversible

Blanco metra 6 silgranit puradur är en elegant och hållbar diskho som passar perfekt i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranit puradur-material, erbjuder denna diskho överlägsen styrka och hållbarhet. Den är utformad för att motstå repor, fläckar, värme och färgförändringar, vilket gör den perfekt för dagligt bruk i köket.

Funktioner:

Reversibel design

Blanco metra 6 silgranit puradur har en reversibel design, vilket innebär att du kan montera den med avloppet på höger eller vänster sida. Det ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskhon efter ditt köks layout.

Svamphållare

Denna diskho är utrustad med en praktisk svamphållare, som gör det enkelt att förvara och organisera din diskborste och svamp. På så sätt kan du hålla ditt kök rent och snyggt utan att behöva leta efter dina köksredskap.

Hög motståndskraft mot fläckar och repor

Silgranit puradur-materialet som används för att tillverka Blanco metra 6 är extremt motståndskraftigt mot fläckar och repor. Det betyder att din diskho kommer att behålla sin vackra utseende under lång tid, även vid daglig användning.

Tålig mot värme

Diskhon är även tålig mot höga temperaturer och kan hantera hett kok- och stekvatten utan att skadas. Det gör att du kan använda den säkert för att tvätta och rengöra varma kokkärl och kastruller utan oro.

Enkel att rengöra

Med sin släta yta och tåliga material är Blanco metra 6 silgranit puradur lätt att rengöra och underhålla. En snabb torkning räcker oftast för att hålla den ren och fri från fläckar.

Investera i en Blanco metra 6 silgranit puradur diskho för att höja både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Dess hållbara material, reversibla design och praktiska funktioner gör den till den perfekta lösningen för din diskplats. Välj den naturliga bruna färgen för att ge ditt kök en extra touch av elegans och stil.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: