• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco artago 6 silgranit puradur tryffel, infino

PRODUKTKOD: 521764

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Tryffel, InFino

Allmän information

Blanco Artago 6 är en fyrkantig diskho av hög kvalitet tillverkad av det välrenommerade varumärket Blanco. Diskhon är tillverkad i Silgranit-material, vilket är en blandning av granit och speciella bindemedel. Detta gör den både robust och estetiskt tilltalande.

Funktioner

Blanco Artago 6 är utrustad med ett hörnho-hål, vilket ger en elegant och modern design. Det finns även ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att ansluta en vattenkran direkt till diskhon. Diskhon har en infällnadsmontage, vilket gör att den kan integreras sömlöst i köksbänken.

Med en djup på 510.0 mm är Blanco Artago 6 tillräckligt rymlig för att rymma stora kastruller och tallrikar. Den har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora mängder disk på en gång.

Blanco Artago 6 är vändbar, vilket gör den flexibel och anpassningsbar till olika kökslayouter. Den passar perfekt för ett köksskåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Tillverkare och modell

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Tryffel tillhör Blancos serie av högkvalitativa diskhoar. Modellnumret för denna specifika diskho är 521764. Som ett av de mest framstående varumärkena inom diskhoar är Blanco känt för att erbjuda produkter av högsta kvalitet och modern design.

Sammanfattningsvis är Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Tryffel en stilren och praktisk diskho som är perfekt för att förbättra funktionaliteten och estetiken i ditt kök. Med sina imponerande funktioner och Blancos välrenommerade varumärke kan du vara säker på att få en diskho av högsta kvalitet som kommer att vara en tillförlitlig och elegant del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Artago 6 (521764)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: