• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur jasmin, auto stopper, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525182

7 828,00 kr

Spara 15%

6 653,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Jasmin

En diskho av hög kvalitet för ditt kök

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Jasmin är en elegant och funktionell diskho som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin rektangulära form och vackra jasminfärgade yta blir den en stilfull detalj som lyfter hela köksinredningen.

Automatisk stoppfunktion för avloppet

En fantastisk funktion hos denna diskho är den inbyggda auto stoppern. Med denna behöver du inte längre bekymra dig för att tappa bort bottenproppen eller för att vattnet ska rinna ut när du inte vill det. Auto stoppern ger dig full kontroll över avloppet och bidrar till att göra diskningen smidigare och mer bekväm.

Infino avrinningssystem för bättre vattenflöde

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Jasmin är utrustad med Infino avrinningssystem som säkerställer ett optimalt vattenflöde i diskhon. Detta bidrar till att du snabbt och effektivt kan skölja av matrester och diskmedel från dina tallrikar och kärl. Du behöver inte oroa dig för att vattnet ska stagnera och skapa otrevliga lukter eller bakterieansamlingar.

Enkel installation med medföljande skenor

Installationen av Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Jasmin är enkel och smidig. Diskhon levereras med medföljande skenor som gör att du kan montera den på ett säkert och stabilt sätt. Du kan vara säker på att din diskho kommer att sitta på plats ordentligt och inte glida eller röra sig under användning.

Perfekt passform för köksskåp med 800 mm bredd

Denna diskho är utformad för att passa perfekt i ett köksskåp med en bredd på 800 mm. Detta gör den till en idealisk lösning för de flesta standardkök. Du kan vara säker på att diskhon kommer att passa perfekt och ge dig gott om utrymme att diska och sköta om dina köksredskap.

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Jasmin är den perfekta diskhon för att uppdatera och förbättra ditt kök. Med sin höga kvalitet, funktionella egenskaper och snygga design kommer den definitivt att bli en favorit i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Etagon 8 (525182)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: