• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur pearl grey reversible, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523208

11 514,00 kr

Spara 15%

9 786,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Pearl Grey Reversible

Stil och färg

Blanco Axia III 5 S är en stilfull och modern diskbänk som kommer i färgen Pearl Grey. Den ger en snygg och elegant touch till ditt kök och passar perfekt för både moderna och traditionella inredningar.

Material och kvalitet

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket är en komposit av naturlig granit och akrylharts. Detta material gör diskbänken tålig, reptålig och lätt att rengöra. Den kommer behålla sin färg och finish under lång tid och ger en lyxig känsla till ditt kök.

Funktioner

Blanco Axia III 5 S diskbänk har många praktiska funktioner. Den är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Dessutom har diskbänken InFino-avloppssystem, vilket ger en slät avloppsyta och minimala vattenstånd. Detta gör diskbänken enkel att rengöra och ger ett snyggt utseende.

Reversibel design

En av de mest användbara funktionerna på Blanco Axia III 5 S diskbänk är dess reversibla design. Du kan montera diskhon med avloppet på höger eller vänster sida, beroende på hur du vill anpassa den efter ditt köks layout och behov.

Montering och dimensioner

Blanco Axia III 5 S diskbänk är utformad för infällnad och passar perfekt i en köksbänk. Den har en längd på 915 mm, en djup på 510 mm och en låddjup på 190 mm. Den kräver en minsta skåpsbredd på 500 mm för att monteras.

Perfekt för blandare

Denna diskbänk har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare. Den kommer med ett enda hål för blandaren, vilket ger en enkel och snygg look.

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Pearl Grey Reversible är en utmärkt val för dig som letar efter en stilfull och högkvalitativ diskbänk till ditt kök. Dessutom har den praktiska funktioner som automatisk stoppare och InFino-avloppssystemet. Ge ditt kök en lyxig touch med denna fantastiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523208)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
915.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad

16 Produkter från samma kategori: