• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål med tillbehör

PRODUKTKOD: 516546

6 662,00 kr

Spara 15%

5 662,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Porslin/Keramik

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål med tillbehör

Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål är en vacker och praktisk lösning för ditt kök. Med en bredd på 1000 mm ger den mycket utrymme för matlagning och diskning. Dess avrinningsyta gör det enkelt att hålla diskbänken ren och snygg.

Funktioner

Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål är tillverkad av hållbart rostfritt stål, vilket ger den både styrka och elegans. Dess avrinningsyta gör att vattnet rinner smidigt ner i diskhon, vilket förhindrar vattenpölar på diskbänken. Detta gör också det enkelt att hålla diskbänken ren och snygg.

Material

Den här diskhon är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en vacker och lyxig finish. Dessutom är den tillgänglig i färgerna creme/beige och krom/blank/rostfri, vilket gör att den kan matcha olika köksdesigner och stilar.

Tillbehör

Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål levereras med tillbehör för enkel installation och användning. Den har ett förborrat hål för blandare, vilket gör det bekvämt att installera din valda blandare utan problem. Med två hoar kan du enkelt separera disk och tvätt, vilket gör det möjligt att ha en organiserad diskning.

Välj Blanco axon ii 6 s jasmin höger skål med tillbehör för att få en vacker och funktionell diskhon till ditt kök. Den är idealisk för både hemma- och professionell användning och kommer säkert att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
2
Material
Porslin/Keramik
Tillgängliga färger
Creme/Beige, Krom/Blank/Rostfri
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: