• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - coloniale - infälld diskbänk lse48ra

PRODUKTKOD: LSE48RA

3 651,00 kr

Spara 15%

3 103,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Koppar

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - coloniale - infälld diskbänk lse48ra

Smeg - coloniale - infälld diskbänk lse48ra är den perfekta lösningen för att ge ditt kök en touch av elegans och stil. Diskbänken är tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en lång hållbarhet och en snygg estetiskt utseende.

Funktioner:

Färg

Den infällda diskbänken kommer i en vacker kopparfärg, vilket ger en unik och sofistikerad touch till ditt kök. Kopparfärgen är också en trendig färgval som kommer att lyfta upp ditt kökets stil.

Material

Silgranit är materialet som används för att tillverka denna diskbänk. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Det är också värmetåligt och skyddat mot sprickbildning.

Typ

Smeg coloniale - infälld diskbänk lse48ra är en diskho med en enda ho. Detta ger dig gott om utrymme att tvätta och skölja dina tallrikar, kastruller och stekpannor.

Diameter

Den runda diskbänken har en diameter på 485,0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina köksuppgifter bekvämt och effektivt.

Montering

Denna diskbänk är utformad för infällnad, vilket innebär att den ska monteras direkt i ditt köksskåp. Detta ger en snygg och strömlinjeformad installation.

Låddjup

Den infällda diskbänken har ett låddjup på 210,0 mm, vilket ger gott om plats för att hantera disk och andra köksuppgifter utan att riskera att stänka vatten över diskbänken.

Märke

Smeg är ett välkänt och pålitligt varumärke inom köksprodukter. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och stilrena design, vilket gör att du kan vara säker på att denna diskbänk kommer att vara en pålitlig och stilfull tillägg till ditt kök.

Modellnamn

Den fullständiga modellnamnet för denna infällda diskbänk är Smeg Alba (LSE48RA).

Form

Diskbänken har en rund form som ger den en modern och elegant look. Den runda formen är också praktisk eftersom den gör det lättare att rengöra och skölja utrymmet.

Hål för blandare

Det finns ett hål för blandare på diskbänken, vilket gör det enkelt att installera en blandare efter dina önskemål.

Antal hål för blandare

Det finns ett hål för en blandare på diskbänken, vilket ger dig möjlighet att välja den typ av blandare som passar dina behov och preferenser.

Vändbar

Denna infällda diskbänk är inte vändbar, vilket innebär att den måste monteras på ett specifikt sätt i ditt köksskåp.

Skåpsbredd (min)

Den minsta skåpsbredd som krävs för att montera denna infällda diskbänk är 600,0 mm. Se till att du har tillräckligt med utrymme i ditt köksskåp innan du köper denna diskbänk.

Smeg - coloniale - infälld diskbänk lse48ra är en stilfull och praktisk lösning för att förbättra ditt köks estetik och funktionalitet. Med sina många funktioner och högkvalitativa material är detta en diskbänk som är både hållbar och attraktiv. Gör ditt kök komplett med denna eleganta diskbänk från Smeg.

Produkt
Modellnamn
Smeg Alba (LSE48RA)
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Mått
Låddjup
210.0 mm
Diameter
485.0 mm
Design
Färg
Koppar
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: