• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6-f silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 519134

6 451,00 kr

Spara 15%

5 483,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 605.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Metra 6-F Silgranit Puradur Antracit Reversibel, Automatisk Stoppare

Den Blanco Metra 6-F diskbänken är en högkvalitativ och praktisk diskbänk av silgranitmaterial i färgen antracit. Den erbjuder både stil och funktionalitet till ditt kök. Med sina mått på 605 mm i längd och 490 mm i djup är den perfekt för de flesta köksinredningar.

Denna modell har en unik funktion med en automatisk stoppare, vilket gör att du enkelt kan styra vattenflödet utan att behöva använda traditionella avloppsproppar. Detta ger dig en bekvämare och mer effektiv diskning och rengöring.

Blanco Metra 6-F diskbänken har en rektangulär form och en strömlinjeformad design som passar bra i moderna köksmiljöer. Med en och en halv ho ger den tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskuppgifterna.

Den är också reversibel, vilket innebär att den kan installeras på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina specifika behov och kökslayout.

Blanco Metra 6-F diskbänken är tillverkad av silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet, styrka och resistens mot fläckar och repor. Detta garanterar att din diskbänk kommer att hålla länge och behålla sin eleganta utseende.

Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Blanco Metra 6-F en utmärkt diskbänk för alla kök som behöver både stil och funktionalitet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 F (519134)
Mått
Längd
605.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: