• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8s champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520499

5 344,00 kr

Spara 15%

4 542,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 8 S Champagne Utan Automatisk Propp

Denna diskbänk från Blanco är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin champagnefärgade Silgranit konstruktion är den både snygg och hållbar. Diskbänken har en rektangulär form och ett djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att disk och annan köksarbete.

Med en längd på 860.0 mm är Blanco Elon XL 8 S lämplig för de flesta kök. Den har en huvudsaklig ho och inga hål för blandare, vilket ger dig flexibiliteten att välja den blandare som passar dina behov bäst.

Du kan vara säker på att denna Blanco diskbänk är tillverkad av högkvalitativt Silgranit material. Silgranit är en blandning av naturliga granitfibrer och speciell akryl som ger den en hållbar och tålig yta. Detta gör bänken motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Blanco Elon XL 8 S har också en vändbar design, vilket innebär att den kan installeras både till höger och vänster beroende på dina preferenser och kökslayout.

Välj detta Blanco Elon XL 8 S diskbänk för att ge ditt kök en touch av elegans och funktionalitet. Dess champagnefärgade Silgranit konstruktion och rektangulära form gör den till en stilfull och praktisk lösning för alla kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (520499)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: