• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45s kompakt vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519565

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 45S Kompakt Vit utan Automatisk Propp

Allmän information

Blanco Metra 45S Kompakt är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för det mindre köket. Denna modell, i en vacker vit färg, är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket ger den både hållbarhet och en estetiskt tilltalande design. Med sin kompaktlek form och mått på 680 mm i längd och 500 mm i djup, passar den perfekt i kök där ytan är begränsad.

Egenskaper

Diskbänken Blanco Metra 45S Kompakt har en enda ho och en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för enkel hantering av disk och annan köksutrustning. Den är kompatibel med infällnad och underlimning och kan monteras på ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Diskbänken är också vändbar och kan placeras och monteras efter behov och önskemål.

Design och finish

Blanco Metra 45S Kompakt imponerar med sin enkla men elegant rektangulära form. Den vita färgen ger en snygg och tidlös look, som smälter ihop med olika köksstilar och färgscheman. Diskbänken är också tillgänglig i ett brett utbud av färger, inklusive svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Detta gör att du kan välja den som passar bäst till ditt köks inredning och personliga stil.

Installation och användning

Blanco Metra 45S Kompakt är enkel att installera och använda. Den är utrustad med en lång livslängd och tål daglig användning utan problem. Dess slitstarka material gör den motståndskraftig mot fläckar, repor, värme och syror. Det är en perfekt diskbänk för dig som både vill ha stil och funktionalitet i ditt kök.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519565)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: