• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 silgranit puradur jaśmin lewa

PRODUKTKOD: 519650

6 451,00 kr

Spara 15%

5 483,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 815.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Naya 8 - Diskho i Silgranit

Alla färger du behöver

Blanco Naya 8 finns i flera olika färger för att passa alla köksstilar. Välj mellan vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige för att matcha din personliga smak och din köksinredning.

Enkel installation

Blanco Naya 8 har en smart design som gör installationen enkel. Den är avsedd för infällnad eller underlimning och passar perfekt i alla typer av köksskåp. Du kan också enkelt göra hål för din blandare i diskhon för att skapa en smidig diskplats.

Högkvalitativt material

Blanco Naya 8 är tillverkad av Silgranit, som är en hållbar och stöttålig komposit av granit och akryl. Silgranit är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket garanterar att din diskho kommer att klara av vardagligt slitage och se fantastisk ut under lång tid.

Praktisk design

Blanco Naya 8 har en rektangulär form som passar bra i de flesta kök. Med en längd på 815.0 mm och en djup på 500.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för effektiv diskning. Dessutom har den en låddjup på 200.0 mm för att rymma stora diskar och kastruller.

Flera holkonfigurationer

Blanco Naya 8 finns i olika holkonfigurationer för att passa dina behov. Välj mellan enkelho eller dubbelho för att uppfylla dina specifika diskbehov. Du kan enkelt anpassa din diskho efter ditt köksarbetsflöde och göra din diskning mer effektiv än någonsin.

Blanco - Kvalitet och design i harmoni

Blanco är ett välkänt varumärke som kombinerar högkvalitativt material, innovativ teknik och stilren design. Med Blanco Naya 8 får du en diskho som inte bara är praktisk och hållbar, utan också en vacker detalj i ditt kök. Välj Blanco för att få kvalitet och design i harmoni.

Produkt
Modellnamn
Blanco Naya 8 (519650)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
815.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: