• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur vit vänster, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523912

10 122,00 kr

Spara 15%

8 603,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit Puradur Vit Vänster

En elegant och funktionell diskbänk med automatisk stoppare och infino

Blanco Zenar XL 6 S-F är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Den är tillverkad av Silgranit, vilket är ett slitstarkt och tåligt material som är vackert och lätt att rengöra. Diskbänken kommer i en vacker vit färg med en vänsterorientering.

Automatisk stoppare och Infino avrinningssystem

Det som gör Blanco Zenar XL 6 S-F extra praktisk är dess automatiska stoppare och Infino avrinningssystem. Med den automatiska stopparen kan du enkelt stänga av och starta vattenflödet genom att trycka på en knapp. Detta gör diskbänken bekväm och bekväm att använda, vilket sparar tid och ansträngning.

Infino avrinningssystem är också en stor fördel med Blanco Zenar XL 6 S-F. Detta system ger en optimal avrinning av vattnet och förhindrar att det bildas vattenpölar på diskbänken. Det gör även rengöringen enkel och effektiv.

Stilren design och robust konstruktion

Blanco Zenar XL 6 S-F har en modern och stilren design som passar perfekt in i alla kök. Dess rektangulära form ger en tidlös look som kommer att hålla sig aktuell under lång tid framöver. Diskbänken har också en svart glaspanel som ger en elegant touch och en kontrasterande detalj.

Med en längd på 987.5 mm och en bredd på 497.5 mm passar Blanco Zenar XL 6 S-F perfekt i en standardstor köksmiljö. Den är också idealisk för enkelsidiga installationer tack vare sin vänsterorientering. Diskbänken kan enkelt monteras genom planlimning, vilket ger en sömlös och ren finish.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S-F en högkvalitativ och praktisk diskbänk som kompletterar ditt kök på ett smidigt sätt. Med automatisk stoppare, Infino avrinningssystem och en stilren design i kombination med sin robusta konstruktion är detta en produkt som kommer att hålla länge och ge dig en bekväm och funktionell arbetsyta i köket.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523912)
Märke
Blanco
Mått
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
497.5 mm
Specifikationer
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Montering
Planlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: