• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s jasmin vänster handskål med propp

PRODUKTKOD: 517195

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Creme/Beige
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco zenar 45 s jasmin vänster handskål med propp

Blanco zenar 45 s jasmin är en elegant och funktionell handfatsskål som passar perfekt för ditt badrum eller kök. Med sin stilrena design och vänster handskål ger den en modern touch till rummet.

Handfatsskålen är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en hållbar och tålig konstruktion. Detta säkerställer att produkten kommer att hålla sig snygg och funktionell under lång tid.

Blanco zenar 45 s jasmin finns i en vacker färgkombination av creme/beige, som ger en varm och inbjudande atmosfär till rummet. Den passar utmärkt till olika inredningsstilar och färger.

Handfatsskålen är också förborrad med ett hål för en blandare. Detta gör det enkelt att ansluta din önskade blandare till skålen för att få rätt vattenflöde och temperatur.

Sammanfattningsvis är Blanco zenar 45 s jasmin vänster handskål med propp en perfekt lösning för dig som vill ha en stilren och funktionell handfatsskål i ditt badrum eller kök. Med sin högkvalitativa konstruktion och vackra färgkombination kommer den definitivt att vara en attraktiv och praktisk tillägg till ditt rum.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: