• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - vfu71sfr diskbänk

PRODUKTKOD: VFU71SFR

5 222,00 kr

Spara 15%

4 438,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - vfu71sfr diskbänk

Smeg - vfu71sfr diskbänk är en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Tillverkad av rostfritt stål ger den dig en hållbar och lätt att rengöra yta som kommer att hålla länge. Med sin moderna design passar den perfekt in i olika köksstilar.

Rostfri

Denna diskbänk är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en elegant och professionell look. Rostfritt stål är också hållbart och tåligt mot korrosion och fläckar, vilket gör att diskbänken kommer att se bra ut år efter år.

Tillgängliga färger

Smeg - vfu71sfr diskbänk finns tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och dina personliga preferenser.

Förborrat hål för blandare

Denna diskbänk är utrustad med ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för att göra hålet själv eller anlita professionell hjälp. Diskbänken är redo att användas med din valda blandare direkt.

Sammanfattningsvis är Smeg - vfu71sfr diskbänk ett utmärkt val för dig som söker en snygg och funktionell lösning för ditt kök. Med sin rostfria konstruktion, tillgängliga färger och förborrade hål för blandare är denna diskbänk både praktisk och estetiskt tilltalande.

Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: