• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco median 6 med vänsterfack

PRODUKTKOD: 512647

4 510,00 kr

Spara 15%

3 833,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Median 6 med vänsterfack

Blanco Median 6 är en elegant och praktisk diskbänk som perfekt passar in i ditt kök. Den är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en modern och hållbar design. Diskbänken levereras i färgerna vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så du kan enkelt hitta en som matchar din köksinredning.

Huvudfunktioner

Blanco Median 6 har en rad praktiska funktioner som gör diskningen enklare och mer effektiv. Diskbänken har en djup dimension på 500 mm och en längd på 1000 mm, vilket ger gott om plats för att hantera stora diskar och kastruller. Den har också en låddjup på 190 mm, vilket gör att du kan diska även de mest smutsiga tallrikarna utan problem.

Diskbänken är utrustad med ett vänsterfack och 1.5 hoar, vilket ger dig möjlighet att diska både i huvudfacket och i den extra lilla hoan. Detta är perfekt för att separera och organisera din disk, och för att undvika att blanda smutsiga och rena tallrikar.

Blanco Median 6 är också vändbar, vilket innebär att du kan installera den på antingen vänster eller höger sida av diskbänken, beroende på dina behov och preferenser. Den kan enkelt monteras genom infällning eller planlimning och passar i skåp med en bredd på minst 600 mm.

Dessutom har diskbänken ett hål för att installera en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt använda både kallt och varmt vatten.

Sammanfattning

Blanco Median 6 med vänsterfack är en praktisk och stilren diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sitt rostfria stålmaterial och elegant design ger den inte bara en modern touch till ditt kök, utan den är också hållbar och enkel att rengöra. Med gott om plats och olika funktioner är den idealisk för alla dina diskbehov.

Produkt
Modellnamn
Blanco Median 6 S (512647)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: