• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos xl 6 s-if med automatisk propp

PRODUKTKOD: 519709

4 510,00 kr

Spara 15%

3 833,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Rostfritt stål
  • Material: Rostfritt stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos XL 6 S-IF med automatisk propp

Blanco Lantos XL 6 S-IF med automatisk propp är en imponerande diskbänk tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Denna diskbänk är utformad med en elegant och modern design som passar perfekt i alla kök. Med sina imponerande funktioner och hållbara material är den ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och stilig diskbänk.

Färg och material

Blanco Lantos XL 6 S-IF levereras i en snygg rostfritt stål finish. Rostfritt stål är inte bara estetiskt tilltalande, det är också känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Du kan vara säker på att denna diskbänk kommer att hålla sig snygg och i gott skick under många år framöver.

Hålor och montering

Blanco Lantos XL 6 S-IF har en stor ho med en imponerande djup på 160.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att diska även de största köksredskapen och tallrikarna. Diskbänken kan infällas i en standard 600.0 mm bred skåp och har även ett hål för blandare.

Automatisk propp

En unik funktion hos Blanco Lantos XL 6 S-IF är dess automatiska propp. Med denna funktion kan du enkelt och smidigt fylla upp diskhon med vatten och tömma den igen, utan att behöva använda dig av en traditionell propp. Detta sparar tid och gör diskningen ännu mer bekväm.

Flexibilitet och vändbarhet

Blanco Lantos XL 6 S-IF kan monteras i vilken riktning som helst, vilket ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter ditt köks utformning. Oavsett om du behöver diskhon åt höger eller vänster, kan du enkelt justera det enligt dina behov.

Sammanfattning

Blanco Lantos XL 6 S-IF med automatisk propp är en imponerande diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin robusta konstruktion och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla kök. Ge ditt kök en stilren touch med denna eleganta diskbänk från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lantos XL 6 S IF (519709)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Låddjup
160.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: