• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s silgranit puradur kaffe vändbar, stål avlopp

PRODUKTKOD: 519688

5 008,00 kr

Spara 15%

4 256,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar, Stål Avlopp

Blanco Sona 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Den tillverkas av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och tålig yta. Diskbänken har en vacker brun färg som ger en varm och hemtrevlig känsla till köket.

Med sina generösa dimensioner på 1000 mm i längd och 500 mm i djup, erbjuder Blanco Sona 6 S gott om utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har en praktisk vändbar design, vilket innebär att du kan montera den med avloppet på höger eller vänster sida, beroende på din preferens och kökslayout.

Blanco Sona 6 S är utrustad med en och en halv ho, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet när du diskar och sköljer av mat och disk. Den har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran efter behov.

Installationen av Blanco Sona 6 S är enkel och kan göras genom att använda metoder som infällnad eller underlimning, beroende på dina specifika krav och preferenser. Diskbänken passar perfekt i en skåpbredd på minst 600 mm och har en låddjup på 190 mm för att rymma dina köksredskap och tillbehör.

Blanco är ett känt varumärke inom köksprodukter och dess Sona-serie representerar deras kompromisslösa kvalitet och design. Med Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar diskbänk kommer ditt kök att få en stilren och funktionell uppdatering.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (519688)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: