• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 45 s-f keramisk puraplus magnolia gloss reversibel, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522264

9 228,00 kr

Spara 15%

7 843,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 836.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 486.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Identco 45 S-F Keramisk Puraplus Magnolia Gloss Reversibel Diskbänk - Funktioner, Specifikationer och Fördelar

Blanco Idento 45 S-F är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för moderna köksmiljöer. Med en keramisk konstruktion och en vacker magnolia glansfinish är denna diskbänk både tålig och estetiskt tilltalande.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Identco 45 S-F är dess automatiska stoppare. Detta gör det enkelt att fylla upp diskbänken med vatten eller tömma den vid behov. Du behöver inte längre använda stopplock eller manuellt justera vattenflödet.

Infino avloppsdesign

Blanco Idento 45 S-F har också en innovativ avloppsdesign kallad Infino. Detta innebär att avloppet är placerat i en separat ruta på botten av diskbänken istället för i mitten. Det gör det enklare att rengöra och hålla avloppssystemet fritt från smuts och matrester.

Reversibel design

En annan fördel med Blanco Identco 45 S-F är dess reversibla design. Det innebär att diskbänken kan installeras med hoen på vänster eller höger sida, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter dina specifika köksbehov.

Hög kvalitet och hållbarhet

Med sin keramiska konstruktion är Blanco Identco 45 S-F inte bara snygg utan också tålig och långvarig. Keramik är ett hållbart material som är resistent mot repor, fläckar och värme. Det är också ljudabsorberande, vilket minskar buller från vatten och porslin.

Enkel installation

Blanco Identco 45 S-F är enkel att installera i ditt kök. Den är kompatibel med planlimning, vilket innebär att den kan monteras i en diskbänk som smälter in i enhetligt med kökets yta. Diskbänken passar perfekt med en skåpsbredd på minst 450 mm.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Identco 45 S-F en elegant och praktisk diskbänkslösning för ditt kök. Med automatisk stoppare, Infino avloppsdesign och reversibel installation är denna keramiska diskbänk både funktionell och estetiskt tilltalande. Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Identco 45 S-F!

Produkt
Modellnamn
Blanco Idento 45 S-F (522264)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
836.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
486.0 mm
Specifikationer
Montering
Planlimning
Vändbar
Ja
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: