• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 6 silgranit puradur antracyt

PRODUKTKOD: 519494

3 976,00 kr

Spara 15%

3 379,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Grå, Vit

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Dalago 6 Silgranit PuraDur Antracit

Blanco Dalago 6 är en elegant och stilren diskho som kombinerar design och funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, erbjuder denna diskho överlägsen hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar.

Färg

Blanco Dalago 6 finns tillgänglig i två färger: grå och vit. Dessa neutrala färgval kompletterar en rad olika köksinredningar och ger en elegant touch till ditt kök.

Mått

Med en djup på 510.0 mm erbjuder Blanco Dalago 6 tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskar och kastruller. Den fyrkantiga formen ger en modern och sofistikerad look till diskhon.

Material

Blanco Dalago 6 är tillverkad av silgranit, ett speciellt kompositmaterial med hög densitet och hållbarhet. Den unika puraDur ytan ger optimalt skydd mot fläckar och repor, samtidigt som den behåller sin glans och skönhet över tid.

Typ

Blanco Dalago 6 är en diskho designad för professionell användning och passar perfekt i kök med höga krav på funktionalitet och stil. Den är särskilt lämplig för stora hushåll och krävande köksmiljöer.

Installation

Blanco Dalago 6 har ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera en separat kran för att förenkla hanteringen av vattenflödet. Diskhon kräver ett skåp med minst 600.0 mm bredd för att passa perfekt.

Märke och modell

Blanco Dalago 6 (modellnummer BC-519494) tillhör det välrenommerade märket Blanco, känt för sina högkvalitativa köksprodukter. Med sin eleganta design och pålitliga prestanda är detta en diskho som definitivt kommer att leva upp till dina förväntningar.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 6 (BC-519494)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå, Vit
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Material
Silgranit
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: