• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idessa 45 s magnolia glans vänster låda

PRODUKTKOD: 519603

5 609,00 kr

Spara 15%

4 767,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Idessa 45 S Magnolia Glans Vänster Låda

Blanco Idessa 45 S är en elegant diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern och stilren look. Tillverkad av högkvalitativ keramik och i en magnolia glansig färg, kommer denna diskbänk att vara ett perfekt val för ditt kök.

Funktioner:

Djup: 500.0 mm

Denna diskbänk har en generös djup på 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera olika köksuppgifter, som diskning och matlagning.

Material: Keramik

Tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger en stark och hållbar yta som motstår repor och fläckar. Detta gör det lätt att rengöra och underhålla diskbänken.

Typ: Diskbänkar

Blanco Idessa 45 S är en typisk diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Den erbjuder en enda ho och är det perfekta valet för små till medelstora kök.

Längd: 780.0 mm

Blanco Idessa 45 S har en längd på 780.0 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att hantera dina köksuppgifter.

Antal hoar: 1

Denna diskbänk har en enda ho, vilket är perfekt för att rengöra stora tallrikar, kastruller och stekpannor.

Låddjup: 175.0 mm

Med ett låddjup på 175.0 mm ger Blanco Idessa 45 S tillräckligt med utrymme för att förvara dina köksredskap och tillbehör på ett organiserat sätt.

Märke: Blanco

Blanco är ett erkänt varumärke inom köksprodukter och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Du kan vara säker på att du får en pålitlig och pålitlig produkt med Blanco.

Modellnamn: Blanco Idessa 45 S (519603)

Blanco Idessa 45 S (519603) är en populär modell från Blanco, känd för sin stil och funktionalitet. Den kommer i en magnolia glansig färg som passar perfekt med de flesta köksinredningar.

Form: Rektangulär

Blanco Idessa 45 S har en rektangulär form som ger en elegant och stilren look till ditt kök. Det är en tidlös design som passar perfekt med olika köksstilar.

Hål för blandare: Ja

Blanco Idessa 45 S har ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera en blandare för att underlätta disken och matlagningen.

Antal hål för blandare: 1

Det finns ett enda förborrat hål för blandare på Blanco Idessa 45 S, vilket gör det enkelt att installera en enda blandare för dina behov.

Vändbar: Nej

Blanco Idessa 45 S är inte vändbar, vilket innebär att den endast kan installeras på en sida, vilket kan vara viktigt att ha i åtanke när du planerar din kökslayout.

Skåpsbredd (min): 450.0 mm

Blanco Idessa 45 S har en rekommenderad minsta skåpsbredd på 450.0 mm för enkel installation och bästa passform i ditt kök.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Idessa 45 S Magnolia Glans Vänster Låda en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin högkvalitativa keramikmaterial, Djup 500.0 mm, en ho, och andra praktiska egenskaper, kommer denna diskbänk att vara ett utmärkt val för att uppgradera ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idessa 45 S (519603)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Keramik
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: