• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare, infino, bord vit glas

PRODUKTKOD: 523199

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 45 S-F Silgranit Puradur Antracit Reversibel

Blanco Axia III 45 S-F är en elegant diskbänk i färgen antracit som kommer att ge ditt kök en sofistikerad touch. Den är tillverkad av högkvalitativt material som kallas Silgranit, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion.

Automatisk stoppare

En unik funktion hos Blanco Axia III 45 S-F är den automatiska stopparen. Denna funktion gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och sedan trycka på en knapp för att tömma den. Detta gör diskhanteringen smidigare och mer bekväm för dig.

Infino-bordskant

En annan praktisk funktion hos Blanco Axia III 45 S-F är Infino-bordskanten. Detta innebär att diskbänken har en integrerad bordskant i vitt glas, vilket ger den en elegant och stilren design. Detta ger också en mjuk och behaglig yta att arbeta på.

Reversibel

Blanco Axia III 45 S-F är en reversibel diskbänk, vilket innebär att den kan monteras antingen med den mindre hoen på vänster sida eller höger sida. Detta ger dig större flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken efter din kökslayout.

Med sina dimensioner på 770 mm i längd och 500 mm i djup, är denna Blanco diskbänk perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Den är också väl lämpad för montering i skåp med en bredd på minst 450 mm.

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk är inte bara praktisk och funktionell, den kommer också att ge ditt kök en elegant och stilren look. Med sin högkvalitativa konstruktion och smarta funktioner är detta en diskbänk som kommer att hålla i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523199)
Märke
Blanco
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: