• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp

PRODUKTKOD: 517188

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Höjd: 284 mm
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp

Vi presenterar stolt Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp - en perfekt lösning för din diskplats. Denna produkt kombinerar stil och funktionalitet för att göra din diskning lättare och mer effektiv. Med dess innovativa design och högkvalitativa material kommer denna diskplats definitivt att ge en touch av lyx till ditt kök.

Placering: Diskho/Bänk

Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp är utformad för att passa perfekt på din diskho eller bänk. Detta gör det lätt att installera och ger dig möjlighet att använda din diskplats på ett effektivt sätt.

Höjd: 284 mm

Med en höjd på 284 mm är denna diskplats bekväm att använda för diskning och andra köksaktiviteter. Du kommer inte behöva böja dig över onödigt mycket, vilket minskar belastningen på din rygg och nacke.

Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri

Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp finns i tre eleganta färger - krom, blank och rostfritt stål. Du kan välja den färg som passar bäst med din köksinredning och stilar.

Diskmaskinsavstängning: Nej

Denna diskplats kommer inte med en diskmaskinsavstängning. Du kan dock enkelt installera en separat diskmaskinsavstängning om det är något du behöver för ditt kök.

Grepp: Engreppsblandare

Blanco zenar 45 s vitglans högra lådan med stopp levereras med en praktisk engreppsblandare. Detta gör det enkelt att justera flödet och temperaturen på vattnet med en enkel rörelse.

Antal monteringshål (för blandare): 1

Denna diskplats har endast ett monteringshål för blandaren. Detta gör installationen enklare och ger en ren och smidig look till din diskplats.

Mått
Höjd
284 mm
Specifikationer
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: