• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 800-u silgranit puradur alumetalik, infino

PRODUKTKOD: 523143

6 999,00 kr

Spara 15%

5 949,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Njut av stil och funktionalitet med Blanco Subline 800-U

Blanco Subline 800-U är en underlimningsdiskho av hög kvalitet som kombinerar modern design med enastående funktionalitet. Denna diskho kommer i en elegant grå färg, som heter silgranit puradur alumetalik, vilket ger en snygg och trendig touch till ditt kök.

Material som håller länge

Blanco Subline 800-U är tillverkad i hållbart material som kallas silgranit. Detta material är känt för sin hållbarhet och sin motståndskraft mot fläckar, repor och andra skador. Silgranit är även värmebeständigt och tåligt mot de flesta kemikalier, vilket gör att det håller sig snyggt och fräscht under lång tid.

Enkel och smidig montering

Blanco Subline 800-U är designad för enkel underlimning i köksbänken. Detta ger en elegant och sömlös look där diskhon verkar smälta in i bänkskivan. Med sina mått på 830 mm i längd och 460 mm i djup passar den perfekt in i de flesta köksinredningar. Diskhoen har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att göra diskningen bekväm och effektiv.

Funktionellt och praktiskt

Blanco Subline 800-U erbjuder inte bara stil, utan även praktiska funktioner. Med en låddjup på 220 mm har du gott om plats för att tvätta och förvara dina köksredskap. Diskhoen har även en infinosystem, vilket innebär att vattnet kan rinna smidigt och utan besvär. Detta gör att du kan hålla diskhon ren och fri från överflödigt vatten.

Enkel att matcha

Tack vare den neutrala grå färgen passar Blanco Subline 800-U bra ihop med olika köksstilar och färger. Oavsett om du har ett modernt, klassiskt eller industriellt kök kommer denna diskho att komplettera och förbättra utseendet.

Blanco Subline 800-U är en pålitlig och stilfull partner för ditt kök. Med sin hållbara konstruktion och praktiska egenskaper kommer denna diskho att göra din köksupplevelse mycket trevligare. Investera i kvalitet och funktion med Blanco Subline 800-U.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 800-U (BL468329)
Mått
Längd
830.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: